Kövess minket

Aztaa

Sean Penn buktatta le a drogbárót?

Ne ficánkolj, ha téged keres egész Mexikó.

Megosztva


A hírhedt drogbáró, Joaquín Guzmán, ismert nevén El Chapo (a Köpcös), nem egy olyan elveszett figura. Már 6 éves korától fogva üzletelt, eleinte csak naranccsal és üdítőitallal, ám később beszippantotta a drogcsempészet világa. Eddig már kétszer szökött meg Mexikó legjobban őrzött börtönéből? Na, de mi köze ehhez Sean Penn-nek?

A Köpcös tavaly július végén egy másfél kilométeres alagúton keresztül hagyta el a börtönt, természetesen az őrök tudta nélkül. A mexikói hatóságok már azóta próbálnak a nyomára bukkanni, ám minden próbálkozásuk sikertelen volt. A Rolling Stone magazin éppen a napokban közölt le egy interjút El Chapo-val, aki többek között arról beszélt, hogy szeretné, ha az életét megfilmesítenék. Tudjátok ki volt a riporter? A kétszeres Oscar-díj nyertes, Sean Penn.

Bizony, Penn állítása szerint még októberben kapta mikrofonvégre a Köpcöst, akivel 7 órán(!) keresztül beszélgettek az élet nagy dolgairól, a drogcsempészetről, és arról, hogyan sikerült kétszer is megszöknie a drogbárónak. Az utóbbit részletesen kifejtette, ugyanis a drogkartellében dolgozik több német mérnök is, akik mesteri pontossággal tervezték meg a zuhanyzóból kivezető alagutat. Ráadásul még egy motort is hagytak bent a Köpcösnek, ugyanis ha gyalog tette volna meg ezt az utat, valószínűleg megfulladt volna.

Sean Penn-t a mexikói színésznő, Kate de Castillo juttatta el Guzmánhoz, aki bevallása szerint nagy rajongója a drogbárónak. Penn nem tudott pontos leírást adni az interjú helyszínéről, de a helyi erőknek így is sikerült ráakadniuk El Chapo-ra. Azt nem tudjuk, hogy a Köpcös meddig fog ismét a hűvösön csücsülni, viszont a színésznek fájhat a feje, ugyanis ellene is vizsgálatot indítottak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés