Kövess minket

Zene

Semmi extra, csak a szokásos – Drake volt 2021 legtöbbet streamelt előadója az Egyesült Államokban

Megosztva

Vannak hírek, melyekhez majdhogynem felesleges bármiféle kommentárt fűzni. Drake állandó rekordjai nagyjából ebbe a kategóriába tartoznak, mégsem lenne sportszerű, ha említésre sem méltatnánk a kanadai szupersztár legújabb csúcsdöntéseit.

Nos, a Chart Data legfrissebb kimutatásai szerint Drake volt a tavalyi, azaz a 2021-es év legtöbbet streamelt előadója a tengerentúlon, ráadásul olyan elképesztő fölénnyel, hogy tulajdonképpen csak önmagával kellett versenyeznie.

Emberünk összesen 8,6 milliárd streamet ért el az USA-ban, ami azt jelenti, hogy 131 streamből egy biztosan Drake dalhoz volt köthető. Persze ez nagyban köszönhető a szeptember harmadikán kiadott Certified Lover Boy lemeznek, hiszen a cumó megjelenése után mind Apple Musicon, mind Spotifyon megdöntötte az egy nap alatt behúzott streamingek számát.

Amúgy meg globálisan sincs miért szégyenkeznie a 35 éves előadónak. Csupán Bad Bunny, Taylor Swift és a dél-koreai fiúcsapat, a BTS tudta megelőzni őt, habár a rapperek között továbbra is viszi a prímet, méghozzá utcahosszal.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés