Kövess minket

Pop

Senki se zenéljen a Glastonbury fesztiválon?

Már a Coldplayt is bojkottálni akarják.

Megosztva

Az, hogy Kanye Westet nem akarják szívesen hallani, talán még meg is értjük, hiszen a magát Istennek képzelő énekes sok embernél kihúzta már a gyufát. Azonban az, hogy nem akarják, a Super Bowlt megjárt Coldplayt se a színpadon látni, eléggé érthetetlen.

Ráadásul nem csak rendezvényre látogatók, hanem a szervezők se szívesen buliznának a zenekar számaira. Mielőtt bárki fellépne a Glastonbury fesztiválon, a rendezőkhöz el kell juttatniuk egy demót, amit ők meghallgatnak. Nos, a Coldplay valamivel nagyon mellé fogott, ugyanis, zenei igazságtalanságra hivatkozva kizárnák az együttest a fellépők közül.

A change.org nevű oldalon már létre is hoztak egy kérdőívet, ahol várják a rajongók válaszát arra, hogy szerintük zenéljenek-e a fesztiválon vagy nem. Az eredmények egyelőre Chris Martin csapata számára nem túl bíztatóak.

Rengeteg válasz érkezett a kérdésre, többen semmibe se vették a munkásságukat, de voltak olyanok is, akik kiálltak mellettük, és a világ legjobb bandájának nevezték őket. Valószínű, ha lecserélik a Coldplayt, akkor egy rock banda fog a helyükbe lépni, de talán van még egy minimális esélyük fellépni az ikonikus fesztiválon.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés