Kövess minket

Bulvár

Snoop Dogg elmondta, hogy miért nem venné elő a lompost OnlyFansen

Megosztva

Snoop Dogg egy olyan rapper, aki elég ritkán mond nemet bármilyen együttműködésre, legyen az film, reklám, vagy akár egy gyerek show, de az OnlyFans sosem lesz ezen kollabok egyike.

Snoop hétfőn a komikus Slink Johnson Wake & Bake with Double S Express Instagram Live című műsorának premier epizódjában vendégeskedve beszélt erről. Amikor szóba került a weboldal, Snoop elárulta, hogy kapott egy jövedelmező ajánlatot, hogy felnőtt tartalmakat posztoljon oda, de elmondása szerint azért utasította vissza, mert a felesége sosem hagyná az ilyen dolgokat jóvá.

Elkezdtek győzködni, miután az egyik lány 20 millió dollárt keresett ott” – mondta. „Azt mondták: ‘Az OnlyFans azt akarja, hogy felkerülj oda, Snoop! 100 millió dollárt kereshetnél. Csak annyit kell tenned, hogy előveszed azt a lompost.’

Snoop ezután elmondta, hogy nincs az az Isten, hogy a felesége ezt valaha megengedné. „Azt válaszoltam nekik: ‘Van egy fekete feleségem, tesó. Semmiképp sem fogja megengedni, hogy odamenjek és kihúzzam a lécet, semmilyen pénzért!„”

Snoop Dogg tehát biztosan nem fog felregisztrálni OnlyFansre, de zenésztársai közül többen másképp döntöttek az elmúlt években. Mint korábban írtuk, Iggy Azalea 2023-ban 48 millió dollárt kaszált a népszerű platformon, ezzel ő lett a legjobban kereső híresség, és némileg megelőzte Cardi B-t, aki 45 millió dollárt húzott be. De nem csak a női sztárok keresnek jól az oldalon, Tyga 20 millió dollárt keresett az OnlyFans képeivel, ami után inkább gyorsan konkurens platformot indított Myystar néven. Chris Brown eközben 15 millió dollárnál jár, és még az olyan, konvencionálisan nem attraktív előadók is milliókat kaszálnak, mint DJ Khaled és Fat Joe.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés