Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg reagált Drake diss trackjére, amiben mesterséges intelligenciával használták fel a hangját

Megosztva

Snoop Dogg nem kicsit volt összezavarodva, miután megtudta, hogy Drake az ő hangját is felhasználta az új diss zenéjéhez, ráadásul Tupac Shakur mellett. A rapper a hozzá illő lazasággal reagált a dologra, majd inkább visszafeküdt aludni.

Mint korábban írtuk, Drake a hétvége során kiadta a második Kendrick Lamarnak címzett dalát, melyben a comptoni MC-t cukkolja, hogy ideje lenne válaszolni, mert így sajnos ő nyeri a köztük kialakult beefet. Drake az Instájára feltöltött trekkben csak egyetlen verzét nyom le, a többit mesterséges intelligenciával készítette 2Pac és Snoop hangján. Előbb nyilván nem tud már reagálni az egész szituációra, utóbbi viszont a közösségi oldalán kommentálta Drake tettét.

Mikor? Hogyan? Biztosak vagytok benne?” – kezdte a nyugati parti legenda, majd felsóhajtott, és a kabátján lévő „Death Row” feliratra mutatott. „Jó éjszakát mindenkinek. És mindenkinek, aki folyamatosan hívogatott. Mi a fasz, mi történt? Mi történt? Visszamegyek az ágyba, jó éjt” – mondta nevetve. A posztot amúgy Drake is lájkolta, biztos örült, hogy Snoop nem vette komolyan ez egész szituációt és nem csinált belőle műbalhét.

Eközben a pletykák szerint Kendrick Lamar csak az elvileg májusban érkező új albumán fog visszaszólni Drake-nek, de azért reméljük nem kell addig várnunk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés