Kövess minket

Aztaa

Soha többé nem akar táncolni az a sztriptízes, aki két emeletnyit zuhant egy előadása alkalmával

A művésznő korábban G-Eazy klipekben is megfordult – szó szerint.

Megosztva

Forrás:

Genea Sky egy texasi sztriptíztáncos, aki egy produkciója során a legjobb tudása ellenére is kb. két emeletnyit zuhant, de ez nem akadályozta meg, hogy befejezze a mutatványát. Pedig lehet tanácsosabb lett volna leállni, mivel később kiderült, hogy eltört az állkapcsa, kitört néhány foga és a bokáját is kificamította.

[vembed youtube=”QNmDgvj6l_U” ]A hely, ahol előadott nem vállalta a felelősséget a balesetért, valamint kompenzáció fizetésétől is elzárkózott – egy GoFundMe projektet szenteltek neki, hogy összegyűljön a pénz a kórházi számlájára. Természetesnek tűnik, hogy egy ilyen súlyos baleset és egy combosabb kórházi számla láttán elhatározta, hogy soha többé nem fog színpadon táncolni. Kolléganői többször felkeresték és támogatásukról biztosították Genea-t, aki inspirációul szolgálhat, hogy javítsák az exotikus táncosok munkakörülményeit.

[instagram]B8aJdTPFNic[/instagram]
A táncost egyébként máris egy nagyobb buzz övezi a balesete után: több hely megkereste, hogy menjen oda táncolni, illetve számos videóklipbe is hívták. Ezekkel kapcsolatban semmilyen érdeklődést nem mutatott, bár nem lepne meg, ha feltűnne valamelyik rapper seggrázós, twerkelős klipjében, hiszen G-Eazy No Limit remixében is tiszteletét tette.

[vembed youtube=”l_lblj8Cq0o” ]
(Hotnewhiphop)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük