Kövess minket

Film

Sorozat készül a Kegyetlen Játékokból

Sarah Michelle Gellar újra akcióba lendül.

Megosztva


A 2000-es évek elején nem volt olyan tinédzser, aki ne látta volna a Kegyetlen Játékokat. Még így, 16 évvel a premier után is rendkívül népszerű a film, és a készítők ezt felismerték. Folytatást már nem szerettek volna, ugyanis a második és a harmadik rész elég siralmasra sikeredett. Mit lehet ilyenkor tenni? Hát összehozni egy sorozatot.

Eddig csak pletykáltak róla, hogy majd talán egyszer elkészül, lehet, hogy már 2016 őszén láthatjuk, de még semmi sem volt biztos. Most az NBC csatorna már megrendelt egy epizódot, így egészen biztos, hogy lesz sorozat a Kegyetlen Játékokból. Nem Sebastian (Ryan Philippe) és Anette (Reese Witherspoon) történetét folytatják, hanem az ő fiuk, Bash lesz a középpontban. Természetesen a nagynéni, Kathryn (Sarah Michelle Gellar) kiveszi a részét a fiatal srác neveléséből, és nem hazudtolja meg önmagát.

Egyszer már készítettek egy mini sorozatot a Kegyetlen Játékokból, de a Fox csatorna még azelőtt elkaszálta, hogy adásba kerülhetett volna. Reméljük, most jobban sikerül a dolog.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés