Kövess minket

Hiphop

Soulja Boy fegyverpárbajra hívta ki Blueface-t

Megosztva

Blueface továbbra is idegesíti kollégáit, most éppen Soulja Boy-t, akinek ráadásul annyira elege van ez egészből, hogy akár meghalni is képes lenne, hogy ne kelljen Blueface trollkodását tovább tűrnie.

A két rapper vitája azzal indult decemberben, hogy összevesztek azon, ki nyerne egy rap csatában. A dolgot persze könnyen el lehetett volna dönteni azzal, hogy kiállnak egymás ellen, hogy kiderüljön, kinek keményebbek a rímjei, de ehelyett inkább Insta Live-okban szidták egymást, majd Blueface később egy dalban is beszólt Soulja-nak. Az egész beef abban csúcsosodott ki, hogy Blueface az egyik fellépésén nemrég egy Soulja aranylemezre taposott rá.

Ezt Soulja már nem bírta megugrani és úgy tűnik nem is akarta, inkább bedobta a kesztyűt, és azt mondta: „Ez az egész internetes szarság, ami ide-oda megy. Inkább haljunk meg együtt. Találkozzunk és öljük meg egymást. Dögöljünk meg. Találkozzunk most azonnal. Ha látod ezt a Live-ot, küldd el nekem az elérhetőséget. Lőjünk rá egymásra, döntsük el.”

Big Draco az X-en később azt írta, hogy meg fogja ölni Blueface-t, aki szerinte már most „élőhalott”.

Blueface nem sokkal később válaszolt, és egyszerűen kigúnyolta Soulja Boy-t, azt írva: „Szia, látom fáj a pocid„.

Blueface az év elején NLE Choppával is összezördült, igaz ott csak egy bokszmeccs lett beígérve, de tekintve, hogy abból sem lett semmi, a fegyverpárbaj még kevésbé hihető kimenetel.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük