Kövess minket

Sport

Cristiano Ronaldonak ikrei lesznek

Háromszoros apává válik a háromszoros Aranylabdás – de ki az anya?

Megosztva

A portugál labdarúgó a maga útját járja, és személyében modern korunk egy újabb érdekes különcsége lép színre. Az egyedülálló apa, akinek nincs szüksége nőre. Eddig az ellenpólusról kapott nagy hírverést, a nők egyenjogúsítása jegyében, mostanra elérkeztünk arra a pontra, szükséges egy kicsit a férfi szerepét is kiemelni.
A Real Madrid ikonjának eddig egy fia született, béranyától – vagy egyéjszakás kalandból? (Inkább az előbbi…) A hírek szerint állítólag annak idején 2,2 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetett a béranyának. Most sem más a helyzet, ezúttal egy amerikai béranya hordja ki a focista gyermekeit – annyit már tudni, hogy ikrek lesznek.
[instagram]BRdx-8kFoL5[/instagram]

A kusza sztoriban még van csavar, ugyanis az egyszerre hipernőies és hiperférfias (kinek kinek gusztusa szerint) Ronaldónak van társa, és a társ nő. A spanyol Georgina Rodriguez 22 éves, tehát éppenséggel akár a gyerekek anyja is lehetne, de nem. Ronaldo járja a maga útját, a gyerekekről ő maga akar gondoskodni, nő meg akad majd neki éppen elég. Érdekes felállás, eddig csak női szájból lehetett hasonlót hallani, most már ez is van, éljen a férfiak önállósága! Igenis képesek egyedül is megállni a lábukon, eltartani magukat, gyereket nevelni (irónia vége)!

[instagram]BRGsfxdFGBF[/instagram]

[instagram]BOSJHMEAo1g[/instagram]

A kedvenc Ronaldónk – kötelező:

[gif]http://i.giphy.com/eNCuq0Dx07TEc.gif[/gif]

[highlight]Kapcsolód cikkek:

Megvan meddig írt alá Cristiano Ronaldo a Real Madridnál

[/highlight]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés