Kövess minket

Film

Sportfilm olyan jól nem nyitott még a kasszáknál, mint a ‘Creed III’

Megosztva

A Creed III lett minden idők legnagyobb nyitóhétvégéjét produkáló sportfilmje, miután 58,7 millió dolláros bevételt ért el az amerikai mozikban. A film a többi territóriumban további 41,8 millió dollárt hozott, így a film összbevétele világszerte meghaladta a 100 millió dollárt. Ez messze meghaladja a stúdió várakozásait, akik 30 millió dollárral számoltak. A remek kezdésnek köszönhetően a film a sorozat előző két részének bevételeit is felülmúlhatja.

Ez minden várakozásunkat felülmúlja. Tudtuk, hogy valami különlegeset hoztunk létre, ez már a tesztvetítéseknél kiderült, de a közönség végül átütően reagált” – mondta Erik Lomis, az MGM forgalmazásért felelős vezetője az Associated Pressnek.

A Creed III a címszereplőt követi (Michael B. Jordan), aki karrierje és családi élete terén is sikeres, amíg Damian (Jonathan Majors), gyermekkori barátja és egykori bokszoló csodagyerek vissza nem tér.

A film egyben Michael B. Jordan rendezői debütálása, valamint az első olyan film a franchise-ban, amelyben nem szerepel Sylvester Stallone. A legendás Rocky-színész továbbra is producerként szerepel a projektben, akárcsak az első film rendezője, Ryan Coogler. A filmhez J. Cole kiadója, a Dreamville biztosította a zenét.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés