Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Exkluzív kapszulakollekcióval ünnepli Eminem a "The Slim Shady LP" 20. évfordulóját

Exkluzív kapszulakollekcióval ünnepli Eminem a "The Slim Shady LP" 20. évfordulóját

Offmedia- 2019.04.30. 15:20
Pulcsik, turnépólók, sapkák, és egy neon dekoráció.
Több mint két évtizede, egészen pontosan 1999. február 23-án jelent meg Eminem második nagylemeze, melynek köszönhetően kitörölhetetlenül beírta magát a hiphop történelemkönyvekbe. A detroiti rapper The Slim Shady LP-jét imádták a kritikusok, újdonsült rajongói pedig nem bírtak betelni a pimasz fehér gyerek őszinte és lázadó szövegeivel. Em diszkográfiájában máig kitüntetett szerepe van az albumnak, melyen olyan nagy slágerek voltak, mint a Dr. Dre-vel közös "Guilty Conscience", a "Role Model", vagy éppen a megasláger, "My Name Is".

A jubilálás megünneplésére Eminem most egy külön kapszulakollekciót adott ki, aminek nagyrésze természetesen stílusában is visszatekintés '90-es évek végére.


A kollekcióban pólókat, pulcsikat, sapkákat, valamint egy neon "Slim Shady" dekorációt is találunk. A minták között az album borítótól kezdve a turné grafikáig sok minden megtalálható, egyetlen dolog emlékeztet rá, hogy ezek mégiscsak 2019-ben készültek, és azok anti-drog üzenetek, melyek manapság elég fontosak lettek Eminem számára, mióta 11 éve tiszta.

A cuccokat Eminem online boltjában lehet beszerezni, amíg a készlet tart.(Hypebeast)


Hozzászólások