Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Köszönjük meg Chance The Rapper-nek, hogy újra divatba hozta a Supreme és Champion márkát

Köszönjük meg Chance The Rapper-nek, hogy újra divatba hozta a Supreme és Champion márkát

Kócsi- 2018.01.12. 11:21
2367
Köszönjük szépen Chance, de tényleg. Köszi.
Chance The Rapper nem csak az embertársainak adja vissza az életkedvét zenéivel, hanem, ha úgy támad úri kedve, egyszerűen visszahoz néhány ruhamárkát a divatba. Az eddig leginkább szerénységéről ismert emszí tegnap egy élő Instagram videóban árulta el, hogyan lett ismét népszerű az immár 1 milliárd dollárt érő Supreme, no meg a Champion.

{twitter}https://twitter.com/IamAkademiks/status/951233903729238016{/twitter}

"Mindenki tudja, hogy én hoztam vissza a Supreme cuccokat. Nem szajkózom ezt minden nap, nem az a fajta srác vagyok, de a Champion-t is én tettem újra ismerté. Köszönje ezt meg mindenki, aki Champion-t hord, miattam nem vagytok már gagyik" - mondta a chicagói rapper, miközben a bőröndjét pakolta ki európai utazását követően. Gyanítjuk, hogy az öreg kontinensen tett látogatása után nálunk is menő lesz ez a két, egyelőre teljesen ismeretlen márka.

Mi azonban nem hallgathatjuk el Tyler, The Creator, illetve a (nem)komplett Odd Future krú felelősségét a Supreme újbóli térnyerésében, hiszen a srácok több mint tíz éve feszítenek már a gúnyáikban, egy halk köszi tán' nekik is kijár.

Hozzászólások