Kövess minket

Stílus

Stílustippek David Beckhamtől

A sztárfocista már ki tudja, hogy hányadik alkalommal készít közös kollekciót a H&M-mel. Ennek kapcsán azt is elárulta, hogy szerinte mik azok az alapdarabok, amiket minden férfinek be kellene szereznie.

Megosztva

Kényelmes alsónadrág

David szerint ez az egyik alap, ami nélkül szinte nem is lehet élni, és valljuk, be teljesen igaza van. A nőknél is nagyon fontos a kényelmes alsónemű, de a férfiaknak talán még jobban oda kell figyelni erre. Megfelelő méretű és fazonú alsót válasszatok a napi teendőkhöz, mindenképpen jó szellőzéssel és olyan anyagból, amibe nem izzadtok bele könnyen.

Egyszínű pulóver

Legyen fehér, barna, fekete, vagy éppen sötétkék, a lényeg, hogy ne legyen rajta se felirat, se minta, maximum egy zseb megengedett, de ennyi. Ezt bármivel kombinálhatjátok, tökéletes kiegészítője lehet bármilyen nadrágnak, legyen szó akár egy munkahelyi ebédről vagy egy megbeszélésről. Hozzáillő cipővel pedig tökéletes összhangot teremthettek.

Tökéletes fürdőnadrág

Akár fecske, akár feszülős boxer, de egy mintás fürdőnadrág is lehet számotokra a tökéletes, csak meg kell találni, hogy mi az, ami illik a személyiségetekhez és természetesen azt, amelyik kényelmes. Ha szorít, az nem jó, ha túl lenge, az sem jó. Azt pedig, hogy szeretnétek-e a fürdőnadrágban hálós kiegészítést, már nektek kell eldöntenetek.

Tréning nadrág

Bármilyen meglepő, de David szerint fontosabb az, hogy legyen egy otthon használható tréning nadrágotok, mint egy esthez simuló öltönyötök. Valószínűleg a focista múltjából ered ez a dolog, mindenesetre jó lesz, ha megfogadjátok a tanácsát, ugyanis a négy fal között sokkal kényelmesebb egy mackónadrágban tenni-venni, mint egy feszes farmerben.

Egy öltöny, ami mindenhez jó

Persze, akinek Victoria Beckham a felesége, annak kötelező minimum egy hétre elegendő öltöny, de David azt tanácsolja, hogy egy mindenképpen legyen. Ez lehet szürke, fekete, sötétkék vagy barna. Ha már öltönyötök is van, egy jó ing és egy kényelmes cipő is dukál hozzá.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés