Kövess minket

Hiphop

Swizz Beatz azt állítja, hogy Lil Baby és Lil Durk kitolják DMX iránt érzett tiszteletből a kollab lemezük megjelenését

Megosztva

Két nagy hiphop megjelenést is kaptunk volna május 28-án, egyrészről érkezik DMX első posztumusz albuma, az Exodus 1:7“ plusz ekkor dobta volna le Lil Baby és Lil Durk a kollab mixtape-jüket, a „Voice of the Heroes„-t. Utóbbi most úgy tűnik, hogy késni fog, mivel Swizz Beatz egy Zoom beszélgetés során bejelentette, hogy a trap páros a DMX iránt érzett tiszteletből elhalasztja a dropot – írja a HipHopDX.

A Voice of the Heroes az első közös projekt Lil Baby-től és Lil Durktől, habár korábban nem egyszer szerepeltek közös dalokon, legutóbb például DJ Khaled új lemezén álltak össze.

Lil Baby egy az MTV News-nak adott interjújában arról beszélt, hogy az utca emberének ők hősöknek számítanak. „A srácok felnéznek ránk” – mondta. „Lesznek zenék, ahol a odatesszük a szövegeket, máshol inkább a vibe-on lesz a hangsúly, és lesznek közreműködők által segített dalok, melyek gyakorlatilag feldolgozások. A valaha megjelent egyik legőrültebb album lesz” – tette hozzá, de az őrületre úgy tűnik egy kicsit még várnunk kell, igaz sem Lil Baby, sem Lil Durk nem erősítették még meg a csúszást.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés