Kövess minket

Aztaa

Sylvester Stallone mint Ayrton Senna?

Még akár meg is valósulhat a legenda kívánsága.

MegosztvaAyrton Senna közel 22 éve hagyta itt a rajongóit és a családját. Az 1994-es San Marinó-i versenyen végzetes balesetet szenvedett, az életét már nem tudták megmenteni. Az ő halála után szigorodtak a Forma-1-es szabályok, számtalan újítást vezettek be az óta az autósportban. Hogy jön ehhez Sylvester Stallone? A pilóta hatalmas rajongója volt.

„Ayrton Senna a világ egyik legjobb pilótája volt. Mielőtt bekövetkezett volna a halála, rengeteget beszéltünk telefonon. Állandóan dicsérte a filmjeimet, és szerette volna, ha én játszom őt az életéről és a versenyeiről készült produkcióban.” – mondta Stallone nemrég egy interjúban. Azt is hozzátette, hogy miután bekövetkezett a szerencsétlenség, még ha fel is kérték volna, már egészen biztosan nem vállalta volna a szerepet.

A pilóta halálának 10 éves évfordulójára egy dokumentumfilmet készítettek, ám az életrajzi dráma még várat magára. Ki tudja, lehet ennyi év után sikerül meggyőzni Sylvester Stallonét, és teljesül Ayrton Senna utolsó kívánsága.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés