Kövess minket

Tech

Sztárok ihlették a Tag Heuer okosóráját

Végre nagykövet lehet Cristiano Ronaldo!

Megosztva

Az okosórák világában a hagyományos, klasszikus, luxus órák kicsit visszaszorultak. Lépniük kellett hát a gyártóknak, de mégis meg kellett őrizniük a róluk kialakult képet. A Tag Heuer tavaly dobta piacra a saját kis kütyüjét, ami igazán egyedinek mondható.


Ránézésre a Connected elnevezésű kiegészítő nem tér el semmiben egy klasszikus órától. Egy Android rendszerrel van pluszban felvértezve, minden olyan műveletet végre lehet vele hajtani, mint a többi okosórával, ám egy picit még is más. Hogy miben? A Tag Heuer felkért 11 „nagykövetet”, többek között Cristiano Ronaldot, Tom Brady-t, a NERVO zenekart és David Guettát, hogy képviseljék a márkát, és készítsék el a saját óralapjukat. Így bárki, aki megvásárolja, saját igényeire szabhatja a kütyüt, ugyanis a sportolók és zenészek által készített dizájnok letölthetőek.

Ha egy üzleti megbeszélésre megyünk, viselhetjük a Tom Brady által megálmodott tengerészkék stílust, ha egy modern kiállításra sietünk, csak váltsunk át David Guetta fejéből kipattant óralapra, ha pedig egy vad buliba vagyunk hivatalosak, a NERVO zenekar rózsaszín világa tökéletesnek bizonyulhat. Ötletes, nem?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.