Kövess minket

Bulvár

„Te ilyen híres vagy?” – kérdezte az aranyos idős pár Drake-től egy kosármeccsen

Megosztva

Ha valaki annyira híres, mint Drizzy Drake az Egyesült Államokban, nehéz, vagy hát inkább lehetetlen észrevétlennek maradni. A rappernek a legutóbbi Oklahoma City Thunder vs. Houston Rockets kosármeccsen is kijárt az extra figyelem, hisz egy ponton őt kezdte el venni a kamera, miközben a hangszórókból a „Way 2 Sexy” című új slágere üvöltött. Drake láthatóan nem örült, hogy a kivetítőre került, de azért bedobott egy píszt, miközben a közönség egy része sikongatott.

Volt viszont két ember a tömegben, akik fixen nem értették, hogy ki mellé szól a jegyük, egy cuki idő házaspár, akik közül a férfi meg is kérdezte Drake-et, hogy: „Te ilyen ismert vagy?„. Drake azonnal jó kedvre derült, majd lepacsizott a Thunder kabalájával.

Drake később az Instagramjára is kiposztolta a házaspárt, akiket az új szüleinek nevezett. Emberünk amúgy az Oklahoma City Thundernek drukkolt, mivel ott játszik Shai Gilgeous-Alexander, aki Drake-hez hasonlóan torontói születésű. A Drake-átok viszont ismét lecsapott, és a csapat 110-114 arányban kikapott a Houston Rockets-től.

(CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés