Kövess minket

Aztaa

Te megennéd a saját lovadat?

Bizarr. Nagyon bizarr.

Megosztva


Nagyon sok ember szeretné örökre megtartani vagy magába „zárni” a kis kedvencét. Van, aki a kutyus vagy cicus elhalálozása után preparáltatja a megmaradt testet, de akad olyan is, aki elhamvasztja és a nyakában vagy a csuklója körül hordja a maradványait. Egy svéd díjugrató nő azonban ennél messzebbre ment.

A 24 éves Helena Stahl egyik legjobb barátja és kedvenc állata, Iffy Mant, megsérült egy balesetben. Mivel a ló olyan komoly sebeket szerzett, hogy már nem térhetett volna vissza a versenyzéshez, gazdája úgy döntött, hogy igen furcsa módon mutatja meg az állatnak, mennyit is jelentett számára. Helena ugyanis, miután a ló elpusztult, megsütötte az épen maradt részeket, és meghívta a barátait egy jó kis steak vacsorára.

A barátok elmondása szerint soha nem ettek még ilyen finom húst. Helena azért döntött így, mert ha ezen túl bármit eszik, mindig eszébe jut majd az egykori legjobb barátja. Szerinte ez egy teljesen normális lépés volt, és nem érti, hogy miért háborodik fel rajta mindenki. Ti mit gondoltok róla?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés