Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Tech
  • Egy speciális mez segítségével már izzadhatsz is LeBron James kedvenc dalaira...vagy igazából elég csak gugliznod

Egy speciális mez segítségével már izzadhatsz is LeBron James kedvenc dalaira...vagy igazából elég csak gugliznod

Galó Kristóf- 2017.12.15. 10:55
Ennél jobban nem lehet kimaxolni egy mezt.

LeBron James nevével valószínűleg a legrosszabb dolgokat is el lehet adni Amerikában. Most gondoljuk el, hogy ez pont nem a lomtalanításról behozott karosszék, hanem egy Nike-mez – vagyis még inkább piacképes. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a LeBron James nevével fémjelzett Nike-mezhez hozzátartozik egy Apple Music lejátszási lista, amit maga a King rakott össze… Ennél jobban nem lehet kimaxolni egy kosaras mezt.

A Nike még ősszel mutatta be az NBA Connected Jersey-t, amivel azt ígérte a sportszer óriás, hogy temérdek egyedi tartalomhoz juthatsz majd hozzá. Ehhez nem kell mást tenned, mint a telefonodat hozzáérinteni a mezen található Nike logóhoz – de lehet cipővel is ugyanezt – és ennek hatására egy sor funkciót fog kidobni a telód. Ehhez persze először meg kell venned a mezt, ami már önmagában közel 30 ezer forint. Továbbá kell, hogy legyen NikeConnect applikációd a telódra, amit ezután hozzá tudsz érinteni a címkéhez. Miután beléptél az accountodba, kinyílik a lehetőségek tárháza – persze NBA-s korlátok között mozogva. Bepillanthatsz a meccs előtti készülődésekbe, az öltözőbe vagy épp végignézheted, hogy hogyan érkezett meg a kedvenc kosárlabda csapatod az összecsapásra, de összefoglalókat is tudsz nézni. Ha meccsnap van, még inkább ki tudod használni az appot: kapsz egy visszaszámlálót a feldobásig, mutatja a meccs állásának alakulását vagy épp a meccs végeztél a statisztikákat, de azt is, hogy mikor lesz a következő meccs, amit az appodon izgulhatsz végig. Ha ez nem volna elég, összeállítanak neked emlékezetes képeket a meccsről, de még gif-eket is, hogy neked legyen a legmenőbb gif-reakciós csokrod a spanok között. Ezenkívül jegyeket vehetsz a meccsekre, de boostokat is kapsz az NBA2K-ban.

Innentől már nem volt nehéz összekapcsolni a mezt és LeBron Jamest. Kiegészítésül: nemcsak az imént felsorolt extrákat kapod meg, hanem lejátszási listákat is. Remélem már érthető hová tart a gondolatmenet. Megveszed a LeBron nevét viselő mezt és kapsz mellé egy LeBron Jameses Apple Music lejátszási listát – szerencsére, ha nincs Apple Musicod, Spotify-on is elérhető lesz a playlist. Ennél nagyobb sztárral nem igazán hozakodhattak volna elő az NBA berkein belül, evidens volt a választás. The King playlistjét egyébként „Unbreakable”-nek hívják, vagyis „Megtörhetetlennek”. Az egész zenei összeállítás nem túl exkluzív, hiszen minimális Google-zés után simán megtalálhatod az említett listát, amely így fest:

Big Sean & Metro Boomin – Go Legend (feat. Travis Scott)
Offset & Metro Boomin – Ric Flair Drop
Big K.R.I.T – Big Bank (feat. T.I.) 
Chris Brown – High End (feat. Future & Young Thug)
Migos, Nicki Minaj & Cardi B – MotorSport
Gold Link – Crew (Remix) [feat. Gucci Mane, Brent Faiyaz & Shy Glizzy]
SZA – Love Galore (feat. Travis Scott)
Drake– No Long Talk (feat Giggs) 
Meek Mill – Glow Up
2 Chaniz – Big Amount (feat. Drake)
Quality Control & Migos – Too Hotty
Big K.R.I.T – Confetto
Drake – Pound Cake/Paris Morton Music 2 (feat. JAY Z)
The Notorious B.I.G. – Unbelievable
Big Sean & Metro Boomin – Pull Up N Wreck (feat. 21 Savage)
Fabolous & Jadakiss – Soul Food

Jól látható, hogy a Király inkább a new school vonalon mozog jelenleg, de azért Biggie-től is befigyel egy jól ismert klasszikus – mondjuk, hogy lehet SZA és Travis Scott végtelenül nyugodt és chilles számára edzeni vagy felpörögni, rejtély, de talán épp ez a titka Bronnak. Egyelőre csak LeBron playlistjét hozták ki, de hamarosan folytatják és még több NBA szupersztár kedvenc zenéibe pillanthatunk bele.

Hozzászólások

Érdekes lehet