Keresés

Remake-et kaphat a Call of Duty: Modern Warfare 2

Offmedia- 2020.03.20. 19:38
Aka az egyik legjobb COD.
Nagyon úgy tűnik, hogy az Activision remake-et készít a Call of Duty sorozat kultkedvenc részéből, a Modern Warfare 2-ből.

Az eredetileg 2009-ben megjelent, Infinity Ward által fejlesztett belső nézetű lövöldözős videójáték iszonyat nagy siker volt a maga idejében. A harmadik világháborúba belecsúszó harcokat bemutató játékból a megjelenése után rögtön eladtak több mint 5 millió példányt, azóta pedig már a 22 milliót is átlépte az eladott példányok száma.

Egy Nibel nevű Twitter felhasználó most kiszúrta, hogy egy dél-koreai videójáték életkorbesorolásokat végző cég már fel is dolgozta az egyelőre hivatalosan be sem jelentett játékot, így gyakorilatilag biztosnak mondható a megjelenése. A weboldalon a játék szimplán úgy szerepel, hogy "Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered".

Az Activision az első Modern Warfare játékból már készített remake-et, de azt külön nem lehetett megvásárolni, csakis a Call of Duty: Infinite Warfare részeként, remélhetőleg a második részt külön is árulják majd, és a megosztó "No Russian" pályát sem vágják majd ki belőle.

(IGN)

Hozzászólások

Érdekes lehet