Kövess minket

Hiphop

The Game szerint a hátán cipelte a nyugati parti hiphop szcénát, és Nipsey Hussle-t és Kendrick Lamart is ő futtatta fel

Megosztva

The Game nemrég egy éjszakai klubban lépett fel, ahol volt egy-két kemény mondata a közönséghez. A rapper mindig úgy érezte, hogy a rap felsőbb osztályába tartozik, korábban még azt is bedobta, hogy jobb rappernek tartja magát Eminem-nél, amire Shady a legutóbbi, „Realestcímű dalában válaszolt. Emellett viszont azt is érzi, hogy nincs eléggé megbecsülve a munkássága, és egy félig elfogyasztott üveg pezsgő után ezt a közönségnek is elmondta.

„Senki más, csak én. Meglőttek, börtönben voltam, gyerekeket csináltam, lemezeket adtam ki. Fogtam Nipsey CD-jét, és a zsebembe tettem. Elvittem Kendricket turnéra, amikor Kendrick még csak Jay Rock hypemanje volt. A hátamon cipeltem a nyugati oldalt, szóval én vagyok az igazi”

Többen a videó alatt azért gyorsan kiemelték, hogy Game gyakorlatilag úgy tesz, mintha E40, Too Short, Cube, Snoop, és rengeteg másik legendás és befolyásos nyugati parti rapper nem is létezett volna előtte, és ő kezdett volna el elsőként rappelni Comptonban. Az mindenesetre biztos, hogy emberünk továbbra is nagy egóval rendelkezik.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés