Kövess minket

Hiphop

Eminem egy új verzében válaszolt The Game tavalyi diss trekkjére

Megosztva

Megjelent EZ Mil, a Shady Records új igazoltjának új dala, melyen egy visszaszólásokkal teli Eminem verze is helyet kapott.

A filippínó-amerikai énekes-rappert még július végén igazolta le Eminem kiadója, de egyben Dr. Dre Aftermath Entertainment-je, és az Interscope Records is befogadta őt. A bejelentéssel egy időben Eminem azt is elárulta, hogy deluxe kiadást kap EZ Mil legutóbbi nagylemeze, a DU4LI7Y, amin egy kollab is szerepel majd. A projektre még várni kell egy hetet, de a közös dal azóta befutott, „Realest” címmel.

Az EZ Mil & Eminem által producerelt trekk fixen tetszeni fog Eminem stílusát kedvelőknek, hisz nagyon sok szó elhangzik rekord gyorsasággal, rap tudás tehát nem marad nem megcsillogtatva.

Eminem a saját verzéjében többek közt visszaszól The Game-nek, aki tavaly diss zenét jelentetett meg „The Black Slim Shady” címmel. Annyira azért nem rengethetette meg Eminem önbizalmát Game „beszólása”, hisz egy évet várt a válasszal, igaz a detroiti MC szereti az őt ért támadásokat sokszor elrakni a hátsó zsebbe, hogy aztán egy stratégikus jövőbeni pillanatban kontrázhasson rájuk. Most is ez történt, Eminem többek közt irigynek nevezi Game-et, akit szerinte bármikor lerappelne egy közös dalon, és felhozza Game azon szavait, miszerint a klubokban nem nyomják az ő zenéit. Utóbbival annyira nem is vitatkozik, helyette megfordítja a dolgot és Game arcába nyomja, hogy az övét is csak azért hallhatja ott a közönség, mivel csak ott tud fellépni, arénákat úgysem töltene meg.

„All the envious rappers I’d torch if I’m on a joint with ’em/And that is the only retort is I’m not played in the clubs muthafucka put a cork in it/Only reason they still play your shit in the clubs/(Why?) is ’cause you still perform in ’em,” – rappeli Em.

The Game most biztosan mosolyog ezen az egészen, hisz már nagyon régóta próbálkozik Eminemből valamiféle reakciót kicsikarni. Diss számáról azt mondta, hogy azért írta meg, mert „senki más nem próbálkozik hasonlóval„, és azt is nem egyszer lenyilatkozta, hogy bármikor szívesen kiáll Eminem ellen egy rap párbajra. The Game egyébként azóta Dr. Dre-vel is nullára redukálta a kapcsolatát.

Eminem amúgy Lord Jamar-nak és a Furious Five tagnak Melle Mel-nek is visszaszól a verzéjében. Előbbinél arra reagál, miszerint ő csak egy „vendég a hiphop házában”, elismerve a dolgot, de hozzátéve, hogy abból a házból kastélyt csinált. Utóbbinál pedig az „Eminem csak azért ilyen sikeres, mert fehér” megszólalást intézi azzal el, hogy Melle Mel-nek elvitte az agyát a sok szteroid.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés