Kövess minket

Film

Tipikus kémfilm lesz a Kingsman második része

Újra izgulhatunk Tökiért!

Megosztva

Mivel az első film 414 millió dollárt hozott a konyhára, a Kingsman: A titkos szolgálat készítői úgy döntöttek, elkészítik a második részt is. Amióta pedig ezt beharangozták, a rajongók egyre jobban izgulnak.

Matthew Vaughn, a forgatókönyv írója és a második rész direktora most felfedett egy pár érdekességet az új filmről. A címe Kingsman 2: The Golden Circle lesz, ám azt még egyelőre nem tudjuk, hogy vajon az „arany kör” mire utalhat. A produkció története hasonló lesz, mint az előzőé, de még több izgalom és kémakció lesz benne. Az információk szerint a Kingsman bázist lerombolják, és ez arra kényszeríti Tökit és az első részből megismert Merlint, hogy az amerikai társszervezetnek, a Statesmannek segítsenek. A folytatásban Poppy lesz a fő gonosz, akit Julianne Moore testesít majd meg, és feltűnik még a filmben Halley Berry is, aki Gingert alakítja, a Statesman vezérét.

Az amerikai mozik 2017. június 16-án mutatják be a legújabb részt, így várhatóan pár napon belül kis hazánkban is látható lesz majd.

[vembed youtube=”Vknl2oVwd8I” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés