Kövess minket

Aztaa

Trump leüvöltötte Ye fejét, hogy úgyis veszíteni fog a választáson és amúgy meg Kim Kardashian egy &@!!+#

Megosztva

Nem igazán úgy ment Kanye West és Donald Trump megbeszélése, mint ahogy azt Ye remélte, legalábbis ezt lehetett kivenni a rapper és wannabe elnök szavaiból. Mint korábban írtuk, Ye a héten meglátogatta az ex-elnököt a floridai birtokán, ahol azt is bedobta neki, hogy mi lenne ha együtt indulnának el a következő amerikai elnökválasztáson. Elsőre nem árulta el a követőinek, hogy mi volt Trump válasza, de tegnap egy videóban mesélte el, hogy pontosan miként is zajlott a találkozó.

Ye elmondása szerint a megbeszélésen, ahova amúgy a fehér nacionalista Nick Fuentest is megával vitte, Trump üvöltözve reagált a felvetésre, miszerint induljanak együtt. „Gyakorlatilag leüvöltötte a fejemet, hogy veszíteni fogok. Működött ez már valaha a politikatörténetben? Mondtam neki, hogy nyugi, Ye-vel beszélsz” – mondta Kanye magabiztosan.

Ye a videóban azt is elmeséli, habár anno Trump találkozott Kim Kardashiannel egy kegyelmi kérvény miatt, az elnök nem Kim, hanem Kanye miatt akarta megadni a kegyelmet, mivel Kimet egy &@!!+#-nek tartja. Ezen a ponton cenzúrázták a videót, így csak találgatni lehet, hogy Trump pontosan mit mondott Kimre, de Ye megvédte az ex-feleségét, felhozva Trumpnak, hogy azért mégiscsak a gyerekei anyjáról beszél.

A YE24 kampány tehát robog tovább, Kanye valóban ismét elnök akar lenni, és ehhez most olyan szélsőséges nézeteket valló emereket gyűjt maga mellé, mint Nick Fuentes, vagy épp Milo Yiannopoulos. A kampánynak amúgy már logója is van, íme: