Kövess minket

Film

Túladagolás okozhatta Angus Cloud halálát, nem tudni, hogy szándékos volt-e

Megosztva

A TMZ birtokába jutott hangfelvétel szerint Angus Cloud édesanyja túladagolásra gyanakodott, mikor segítséget hívott a fiához.

A 25 éves színész, akit a legtöbben az Eufória című HBO sorozatból ismerhetnek, tegnap hunyt el szülei oaklandi házában. Cloud május közepén veszítette el édesapját, akinél rákot diagnosztizáltak, mely nagyon gyorsan terjedt. Egy a család által közzétett közlemény szerint Cloudot nagyon megviselte apja halála, akivel nagyon közel álltak egymáshoz. A színész pár napja egy rap csapat, a MacArthur Maze albumbemutatóján jelent meg nyilvánosan, ahol több ember beszámolója szerint is arról beszélt, hogy nagyon szomorú apja halála miatt, de muszáj volt kimozdulnia és örül, hogy eljöhetett az eseményre.

Családja a közleményben arra utalt, hogy Cloud lehet tudatosan adagolta túl magát, és öngyilkos lett, mert nem bírta feldolgozni apja halálát, de ez egyelőre csak feltételezés. A színész korábban beszélt már függőségéről és mentális problémáiról is. Az Eufória teljes stábja mellett több másik híresség is kifejezte a gyászát, köztük Denzel Curry, Drake, és Kid Cudi is.

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvasd el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódsz, ezt az oldalt ajánljuk figyelmedbe.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés