Kövess minket

Hiphop

Tyler, the Creator borzalmasnak tartja az első albumát, de azért vannak pillanatai, amiket szeret

Megosztva

Tyler, the Creator előző pénteken vendégeskedett a Rap Radar Podcastban, amiből a hétvégén már kiemeltünk egy részletet, nevezetesen azt, amikor arról beszélt, hogy utálja az objektívnek beállított „top 5 legjobb rapper” listákat. A rappernek viszont nem ez volt az egyetlen megosztó kijelentése, elmesélte például, hogy habár borzalmasnak tartja a 2011-es debütáló albumát, a ‘Goblin’-t, azért utálni nem utálja.

Tesó, a Goblin kibaszott rossz, de én mégis szeretem” – mondta Tyler. „Van egy energiája és egy aurája – hallani a béna szintijeimet és az undorító dobokat, és azt, hogy nem veszem észre, hogy minden dalban üvöltök, és a legvadabb szarságokat mondom, ez az, ami megfogta az embereket. Ez nem a zenéről szólt. Ott kellett lenni, és érezni azt az energiát és azt az aurát, ami csak úgy átvágott azon, amit mindenki más csinált.”

Majd így folytatta: „És vannak jó dalok rajta. Még mindig úgy gondolom, hogy a ‘Yonkers’ fantasztikus. A ‘She’ fantasztikus. A ‘Nightmare’ első két verziója beteg. A ‘Tron Cat’ még mindig félelmetes. Az ‘Analog’ még mindig király. Mintha még mindig lenne rajta pár dolog, de az emberek nem tudják, hogy sok dal azon az albumon csak véletlenszerű dalok voltak, amiket később rögzítettem és csak úgy rádobtuk„. Alább lehet csekkolni a teljes interjút.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés