Kövess minket

Pop

Újrahasznosított anyagokból készül Billie Eilish új albumának fizikai kiadása

Megosztva

Billie Eilish új részleteket jelentette be a következő nagylemezéről.

A sztár elmondása szerint a sorban harmadik stúdióalbuma, a ‘Hit Me Hard And Soft‘ május 17-én jelenik meg, előzetes kislemezek nélkül, hogy a rajongók „egyszerre” hallhassák a projektet. Az albummal kapcsolatban egy környezetvédelmi tervet is közzétett, amelynek célja, hogy az album fizikai kiadásai minimalizálják a környezetre gyakorolt káros hatást.

A bakelit példányokat újrahasznosított vagy öko-vinylre fogják préselni, a csomagolás pedig újrahasznosított anyagokból készül majd. Eilish nyers, növényi eredetű tintát és vízalapú diszperziós lakkot is használ majd. Zsugorfólia helyett az album borítói 100%-ban újrahasznosított és újrafelhasználhatóak lesznek. A lépés a bakelit eladások folyamatos fellendülése közepette történik, amit sokan csak dísznek és gyűjtőként vesznek.

Eilish, aki régóta kampányol a klímavédelemért, a Billboard magazinnak elmondta, hogy úgy érezte, kénytelen foglalkozni a problémával. „A szüleim mindig is jól tájékoztattak és nagyon tudatában voltak annak, hogy minden döntésünknek és cselekedetünknek hatása van valahol vagy valakire, jó vagy rossz, és ez mindig is megragadt bennem” – mondta a többszörös Oscar- és Grammy-díjas énekesnő.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés