Kövess minket

Bulvár

Unatkozott? Lefogyott!

Senkinek sem kell bemutatni a durván korhatáros vígjátékok sztárját, Melissa McCarthy-t, aki olyan mozikban szerepelt, mint például a Koszorúslányok, A kém vagy a Személyiségtolvajok.

Megosztva


A nem hétköznapi hollywoodi játékos korábban terebélyes alakjával kiérdemelte a trakor gúnynevet, és az őt utáló kritikusok szerint filmjeiben az a fő humorforrás, hogy alig fér be az ajtón, és tengelytörést szenved az a gépjármű, amelyikbe beleül. A kirobbanó sikerű komika csattanós választ adott gúnyolóinak azzal, hogy pár hét alatt 22 kilót fogyott. Ami pedig csak ettől érdekesebb, az a fogyás körülménye.


A színésznő azt állítja, hogy nem váltott életmódot, tehát nem diétázott, nem járt konditerembe, hanem a csattanó, hogy unalmában fogyott. Viccet félretéve, annyi csak a csavar, hogy este fél nyolckor elment aludni, így kimaradt a nap végét megkoronázó mértéktelen zabálás, és ez kedvező hatással volt a súlyára.

A színésznő egyébként új vígjátékát köszönti karcsúbb alakjával. A főnök címszerepében olyan gátlástalan pénzügyi gurut alakít, akit leültettek bennfentes kereskedésért, és szabadulása után újult erővel lát neki annak, hogy ismét felépítse birodalmát. Ám nem várt nehézségekkel találja szembe magát: régi ellenségei és a saját érzelmei is akadályozzák abban, hogy egykori elvetemült önmaga lehessen.

A humoros előzetest az alábbiakban megnézheted:

[vembed youtube=”qi9APjBS_eU” ]

(Forrás: UIP)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés