Kövess minket

Film

Van egy rossz hírünk a Trónok harca rajongóinak

George R.R. Martin nem így tervezte a 2016-os évét

Megosztva


Aki olvasta a Trónok harca könyveket, az szinte mindig tudta, hogy mi fog történni a sorozatban. Ezek a rajongók tudtak kicsit spoilerezni, de ők sem voltak teljesen biztosak abban, hogy mi lesz a következő lépés. Most azonban sajnos mindenkinek várnia kell egy kicsit.

George R.R. Martin úgy tervezte, hogy még április előtt kiadja a könyvet, és így az olvasás szerelmesei a sorozat kezdésére már kiolvashatnák a legújabb fejezetet. Az öreg író azonban, nem tudja betartani korábbi ígéretét. „Ha csalódottak vagytok, azt kell, hogy mondjam, nem vagytok egyedül… a szerkesztők is összetörtek, az HBO sem erre számított, az ügynökök és a külföldi fordítóknak is volt már jobb napja, de a legjobban engem sújtott le a dolog.” – mondta George.

Az író arra is kitért, hogy akik már megnézték a sorozatot, de még nem olvasták a könyveket, azok kezdjenek neki, hiszen sok olyan információ megbújik a sorok között, amit a képernyőn nem láthatnak. Azok pedig, akik már elolvasták a könyveket, jól tudják, hogy mennyi minden lesz még a 6. évadban, és türelemmel várnak a legújabb kötet megjelenéséig.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés