Kövess minket

Aztaa

Védd a fejed forradalmi módon!

Egy apró változtatás csodákra lehet képes.

Megosztva

Akin volt már bármilyen fajta bukósisak, az tudja, hogy nem éppen a legkényelmesebb viselet egyik fajtája sem. Amelyiken nincs plexi, az azért veszélyes, amelyiken meg van, az azért. Most egy nagyon egyszerű változtatással, sokkal nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat motorozás közben.

A Vozz Helmets egy olyan bukósisakot alkotott meg, amelybe kicsit furcsán kell belebújni, de sokkal jobban védi az egész fejet. Olyan, mintha az ember egy nyaktilót venne fel, de ezáltal nem csak az arc és a koponya védelme kerül előtérbe, hanem a nyaké is, ami általában a legsérülékenyebb testrész motorozás közben. Rengeteg olyan esetről hallottunk már, hogy a sisakot tartó pánt okozott maradandó sérülést. A Vozz Helmets fejfedője egyszerűen le – és felvehető, így ha valakit baleset ér, nagyon könnyen el lehet távolítani a motorosról.

A sisakokat eleinte online lehet majd megrendelni, ám a szállításról és az árakról csak 12 nap múlva tudunk meg több információt a honlap szerint. Ti mit gondoltok, tényleg biztonságosabb?

[vembed youtube=”9c5yF6Jkwvg” ]

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.