Kövess minket

Tech

Végre itt az univerzális töltő!

Egyszerre Apple és Samsung kompatibilis.

Megosztva

Ha egy családon belül több fajta mobiltelefont használtok, biztosan nálatok is előfordult már olyan probléma, hogy nem találtátok otthon a megfelelő töltőt. Az LMcabel nevű cég erre a kellemetlen helyzetre fejlesztett ki egy nagyszerű megoldást.

Nagyon egyszerű a dolog: a cég megalkotta a tökéletes töltőt. Egyik oldalával az Apple telefonokat lehet tölteni (iPhone 5 vagy annál újabb verzió), másik oldalával pedig a többi mobiltelefont. A cég már elkezdte gyűjteni rá a pénzt Kickstarteren (átszámítva már több mint 19 millió forintot utaltak nekik az adományozók), úgyhogy remélhetőleg hamarosan elkezdődhet a nagyüzemi gyártás. Sőt, ha 15 dollárnál (kb. 4200 forint) többet utaltok, az LMcable küld nektek az early bird töltőkből egy darabot. 4 féle verzióból lehet választani: barna kábel arany töltőfejjel, fehér kábel ezüst töltőfejjel, kék kábel szintén ezüst töltőfejjel és fekete kábel sötét szürke töltőfejjel.

Persze a kétkedők rögtön felvetették a kérdéseiket, hogy ez mégis hogy lehetséges, meg biztosan nem működik az egész, de az LMcable közzétett egy videót, ahol bemutatják a prototípust. Minket egyelőre meggyőzött, kíváncsian várjuk, mikor terjed el az univerzális töltő világszerte.

[vembed youtube=”etL_1UY3bL0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés