Kövess minket

Hiphop

„Vesszájd madafaka” – Rugós Beke is megjelent a ‘Sztárban Sztár leszek!’ műsorában

Megosztva

A hírhedt közösségi médiás fenegyerek, a hivatalos Rap Háború elindítója, Rugós Beke is feltűnt a ‘Sztárban Sztár leszek!‘ című TV műsor legutóbbi adásában, annak ellenére, hogy ott Majka az egyik zsűritag, akibe beleállt korábban.

Beke már egy ideje beefelget a hazai hiphop szcéna ismertebb alakjaival, miközben úgy érzi, hogy valahogy neki nem osztottak lapot a stíluson belül, pedig a tehetsége (szerinte) meg lenne rá. Tavaly például a Rap Háború 2022 című videóban beszélt arról, hogy Dopeman és Ganxsta Zoli is csalódás számára, miután egyik tapasztalt rapper sem akart vele kollabolni, véleménye szerint azért, mert hát a kamugengszterek meg vannak illetődve egy igazi gengsztertől. Majkát anno egy freestyle rap csatára hívta ki, de a műsorvezető / zenész figyelmen kívül hagyta Beke kihívását.

Ha a hegy nem megy Mohamedhez alapon Mr. Rugós most a TV2 tehetségkutatójában jelent meg, farkasszemet nézve Majkával. A műsorban civilek próbálják előadókká, zenészekké átalakulva előadni azok dalait. Majka azonnal felismerte Bekét, és habár a többi zsűritag nem tudta, hogy ki ő, mikor meghallották, hogy anno beszólt Majkának, gyorsan megtapsolták. Beke elismerte, hogy csak a hírnévhajhászás miatt hívta ki Majkát, és véleménye szerint a rapper jól tette, hogy nem reagált neki, ami vagy kellő önkritikát, vagy nem elég önbizalmat mutat emberünktől. Majka elárulta, hogy anno telefonon is beszéltek, és azt tanácsolta Bekének, hogy mások szapulása helyett a saját karrierjére koncentráljon, vélhetően ezért is jelent meg a stúdióban (ha csak a TV2 rá nem segített egy direkt meghívással).

Rugós Beke „old school gengszter rap” produkciója végül tetszett a zsűrinek, négy igennel mehetett tovább a következő körbe, és azt is elmondta, hogy Majkát választaná magának mentornak, amit egy öleléssel szentesítették. A rap háború tehát úgy tűnik, hogy elcsitult, nem ropognak tovább a fegyverek.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés