Kövess minket

Hiphop

Világkörüli turnéra indul 50 Cent, de Magyarországot ezúttal elkerüli

Megosztva

50 Cent mostanában keményen ráfeküdt a TV sorozatok gyártására, de ez nem azt jelenti, hogy a zenélést teljesen feladta volna. A rapper már vagy 10 éve nem jelentetett meg új nagylemezt, de dalokat itt-ott azért ledob, és a turnézást is nyomja, tavaly októberben például Budapestre is visszatért.

Fifty most bejelentette, hogy 2023-ban ismét útra kel, hogy előadja az „In da Club-ot, a „Many Men„-t, és a többi slágerét, de sajnos Magyarország ezúttal kimarad a szórásból. A „The Final Lap” azaz az utolsó kör nevű turné a rapper debütáló, Get Rich or Die Tryin’  albumának 20. évfordulóját ünnepli majd, és Busta Rhymes, valamint Jeremih is részt vesznek benne. A turné Észak-Amerikából indul július 21-én, majd ősszel Európában folytatódik. Hozzánk legközelebb október 28-án, Prágában lesz koncert.

A turné bejelentése után persze ismét felröppentek a pletykák, hogy most már talán érkezik egy új album Fifty-től, de ezt a rapper egyelőre nem erősítette meg, habár már utalt rá nem egyszer, hogy valamikor ledob egy új és várhatóan utolsó nagylemezt.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés