Kövess minket

Aztaa

Washington államban egy füves cigit kap ajándékba az, aki beoltatja magát

Megosztva

Nem csak itthon, de Amerikában is lassul az oltakozási kedv, így a különböző államok, különböző módszerekkel próbálják rávenni a lakosság még vonakodó részét, hogy menjenek el, és vegyék fel az oltást. Ez valahol pénzt, máshol ajándékokat jelent, Washingtonban pedig egy ingyen jointot – írja a New York Times.

A hétfőn bejelentett, “Joints for Jabs” elnevezésű akció keretében minden 21 év fölötti személy, aki felveszi a COVID-19 ellenes oltást, egy ajándék füves cigire jogosult. A program július 12-ig tart. Az ajándék cigit természetesen nem a nővérek nyomják az ember kezébe, hanem az akcióban résztvevő fűboltokban lehet átvenni azokat, és kizárólag előre megtekert jointokra vonatkozik, füves sütikre például nem váltható be. Arizona korábban szintén hasonló akciót hirdetett, közel fél évvel ezelőtt pedig fűpárti aktivisták már osztogattak ingyen füvet Washingtonban az oltást felvevőknek, úgy tűnik az állam elirigyelte az ötletet.

Jó hír, hogy akik inkább az alkoholra szavaznak, azok is is megtalálják a számításukat Washingtonban, hisz nemrégiben ingyen sört, bort, valamint koktélokat is felajánlottak a friss oltakozóknak az államban. Washingtonban eddig 58% kapta meg az első adag oltását, ebből pedig 49% a másodikon is túl van.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés