Kövess minket

Hiphop

Will Smith és Martin Lawrence elárulták, kiket tartanak a világ legjobb rappereinek

Megosztva

Will Smith és Martin Lawrence nagy hajrában vannak. A ‘Bad Boys – Mindent vagy többet‘ című új filmjük kasszasiker lett, a két színész pedig pörgeti tovább a promóciós turnét. Mindenhol ott vannak, és anekdotákat osztanak meg barátságukról és a látszólag golyóálló franchise-ról. Smith és Lawrence egy ilyen promó interjú során osztotta meg, hogy számukra ki minden idők legnagyobb rappere.

A YouTube-on futó GOAT Talk-ban vendégeskedve kapták meg a hiphop nagy kérdését, melynél Martin Lawrence úgy döntött, hogy egy generációs kortársát és egy közeli személyes barátját választja. „Nekem Snoop Dogg-ot kell mondanom” – jegyezte meg. „Mert Snoop mindig kiállt mellettem. És ő egy jó barátom.” Lawrence és Snoop Dogg is szerepelt a 2019-es Túltolva című filmben, valamint a rapper feltűnt a Martin sorozat 1994-es egyik epizódjában.

Will Smith válasza sokkal érdekesebb volt. Rapperként vált híressé, és ő volt az első rapper, aki Grammy-díjat nyert, így gyakorlatilag magát is említhette volna. Szerencsére azonban nem magát választotta, de azért maradt az old schoolban. „Úgy gondolom, hogy a szcéna megváltoztatása szempontjábólRakim.” – mondta Will Smith, azonban képtelen volt egyetlenegyre korlátozni a válaszát. Két másik embert is megemlített, akik formálták a műfaj iránti szeretetét. „Melle Mel és Grandmaster Caz kombinációja” – magyarázta. „Ami a hip-hop iránti szeretetem kialakulását illeti„. Alább a teljes interjú.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés