Kövess minket

Hiphop

Young Buck részegen összeverekedett Afroman társaságával

Megosztva

Young Buck úgy összeveszett Afroman társaságával nemrég egy fellépése után, hogy a feleket a staffnak kellett szétválasztania – írja a TMZ.

Az egész azzl kezdődött, hogy a G-Unit rapper a múlt hétvégén összeveszett Afroman egyik feltörekvő művészével, Lil Sodival, a The Zarati Shop nevű helyen, ahol többek közt Afroman és YoungBoy is felléptek. Buck épp elhagyta a színpadot, és Afroman következett volna, de a backstageben valamiféle veszekedés tört ki, ami verekedéssé fajult Sodi és Buck között, és mint a lenti videón látszik, jó sok emberre volt szükség a szétválasztásukra.

Afroman egy posztban magyarázta el a dolgokat az ő szemszögéből. Állítása szerint Buck bejött a VIP részlegbe, és úgy tűnt, hogy nagyon részeg volt. Káromkodott és tiszteletlen volt. Megpróbálták nyugtatni, de nem állt le, majd Buck gyomorszájon vágta Sodit, ekkor tört ki a verekedés. Afroman a helyi biztonságiakat is hibáztatta a történtekért, amiért nem előzték meg a dolgok elfajulását, pláne, hogy Buck már a fellépése előtt sem volt a helyzet magaslatán.

Az összezördülés azzal ért véget, hogy Buckot és csapatát kidobták a helyről, a rendőröket pedig nem hívták ki, ment mindenki a maga dolgára.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük