Kövess minket

Hiphop

Young Buck kiárusítja a zenéi jogait, hogy vissza tudja fizetni a tartozásait, többek közt 50 Cent-nek

Megosztva

Árverésre bocsátják Young Buck zenei katalógusát, hogy ki tudja fizetni a tartozásait – tudta meg az Allhiphop.

A lépés egy sor pénzügyi nehézség után következik a rapper számára, amelyek arra kényszerítették, hogy 2020 elején csődvédelmet kérjen. Az ex G-Unit tag az előadói jogdíjakból, mechanikai jogdíjakból, kiadói jogdíjakból és dalok szerzői jogaiból álló katalógusát több mint 700 ezer dollárra értékelte a SongVest, egy zenei jogdíjak értékesítésére szakosodott brókercég.

Erica R. Johnson vagyonkezelő úgy véli, hogy a katalógus eladása elegendő pénzt fog termelni ahhoz, hogy az összes hitelezőt ki lehessen fizetni, beleértve 50 Centet is, akinek Young Buck állítólag 250 ezer dollárral tartozik. A terv részeként a SongVestet bízzák meg azzal, hogy megkönnyítse az eladást egy körülbelül harminc befektetőből álló magánhálózatnak.

Yung Buck viharos pár éven van túl. Börtönben volt, nem tudta fizetni a gyermektartási díjat, az adóhivatal felé is volt elmaradása, és egyéb adósságokat halmozott fel. Pénzügyi helyzetét tovább bonyolította, hogy 50 Cent azt állította, Young Buck nem szállított le két albumot a G-Unit szerződése alapján.

A rapper ezután kért csődvédelmet.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés