Kövess minket

Hiphop

50 Cent szerint Diddy rendelte meg 2Pac megölését

Megosztva

50 Cent az elmúlt héten elég keményen nekiment Diddy-nek.

A rapper először előállt egy bizarr nyilatkozattal, miszerint soha nem menne el egy olyan buliba, amit a zenei mogul szervez, mivel szerinte Diddy férfiakat ölelget a partikon és szerinte ez „fura”. Ezt követően az Instagramon tett egy megjegyzést, miszerint Diddy volt a felelős Tupac haláláért.

Nem semmi, szóval Pac-ot állítólag a testvérünk, Love intézte el. LOL, ideje ügyvédet fogadni, ez csúnya lesz” – írta Fifty egy fotóhoz, amelyen 2Pac és Suge Knight látható a gyilkosság éjszakáján.

Nem 50 az egyetlen, aki felhozta Diddy állítólagos érintettségét Keefe D letartóztatása kapcsán. 2Pac saját testvére, Mopreme Shakur is foglalkozott a teóriával egy interjú során nemrégiben. „Nekem nem kell tennem semmit. Ez az egyén (Keefe D) megemlítette Diddy nevét. A bűnüldöző szerveknek van dolguk. Cselekedni fognak? Meglátjuk..” – mondta.

A Diddy-2Pac összeesküvések már nagyon régóta keringenek a szcénában, eddig azonban komolyabb előadók nem támogatták ezt a narratívát. A közösségi médiában volt is egy kis felhördülés 50 szavai miatt, de a rapper egy előkerült felvétel alapján az egyik koncertjén is erről beszélt.

Utálom, amikor hagynak beszélni, mert mindig rosszat mondok. Legutóbb Puffy-ról mondtam valamit. Láttátok? Abba kell hagynom az ilyen szarságokat. Beszéltem egy terapeutával, aki megpróbál segíteni ezen. Elég őrült szarságok járnak a fejemben, de talán azért mondtam ezt a szart Puffy-ról, mert ő ölette meg 2Pac-et” – mondta 50, a közönség hallható döbbenetére. Alább lehet csekkolni az erről készült videót.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés