Kövess minket

Hiphop

Game már bánja, hogy azt mondta, Dr. Dre nem tett eleget a karrierjéért

Megosztva

The Game nemrég elismerte, hogy részeg volt, amikor azt mondta, Kanye West többet tett érte, mint Dr. Dre. Már bánja, hogy erről beszélt.

Az Amazon Music’s Bars and Nuggets podcastjében a rapper elárulta, hogy részeg volt, amikor tavaly a Drink Champs podcastban azt mondta, hogy Kanye West többet tett érte az elmúlt két hétben, mint Dr. Dre az egész karrierje során. A kaliforniai zenész hozzátette, hogy a megjegyzése miatt megszakadhatott a kapcsolata az ikonikus hip-hop producerrel.

Szóval épp N.O.R.E.-rel beszélgettem egy kicsit részegen. És mondtam néhány dolgot, amit komolyan gondoltam. Nem fogom visszaszívni, mert nem vagyok nyomorék, de Dre bármit megtesz a projektedért, és áldás a karrierednek, ha vele dolgozhatsz, szóval soha többé nem fogok negatívat mondani róla” – kezdte Game.

És azóta nem beszéltem Dre-vel. És nem is igazán számít, hogy beszélünk-e még egyszer az életben” – folytatta. „Ez van, mondtam, amit mondtam, és nem vonom vissza. Csak igazából több tiszteletet kellett volna adnom neki azért, amit tett, és valójában az volt, hogy mentorált engem, és olyan dolgokat tett, amiket senki sem tudott volna megtenni értem a karrierem során. Ye éppen abban a pillanatban megváltoztatta az életemet. Erről jutott eszembe Dre hiánya, amit magamra vettem, pedig nem kellett volna” – zárta a gondolatait.

Dr. Dre 2003-ban szerződtette le a comptoni rappert az Aftermath Entertainmenthez, és vezető producer volt Game 2005-ös klasszikus debütáló albumán, a The Documentary-n, igaz beateket elvileg nem adott neki.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés