Kövess minket

Hiphop

A Grandmaster Flash and the Furious Five rappere diss trekken szólt vissza Eminemnek

Megosztva

Folytatódik a csörte Eminem és a Grandmaster Flash and the Furious Five rappere, Melle Mel között.

Azoknak, akik lemaradtak volna, itt van némi emlékezet frissítés. A 62 éves Melle Mel, aki a ’80-as évek meghatározó rap csapatának, a Grandmaster Flash and the Furious Five-nak az egyik alaptagja, anno arról beszélt, hogy Eminem szerinte csak azért lehet ott a top 5-ben, mint rapper, mivel fehér a bőrszíne. Érvelése szerint más rapperek sokkal jobbak, vagy legalábbis minimum ugyanolyan tehetségesek, mint Eminem, de a detroitinak megvan az az előnye, hogy a tehetsége mellett ő még fehér is és ezzel kitűnik a sok fekete ember közül a szakmában. „Ha én fehér lennék, úgy kezeltek volna a ’80-as évekbe, mintha a rap Elvise lennék” – tette hozzá Mel.

Eminem szokásához híven nem reagált nyilvánosan Mel szavaira, helyette megvárta, hogy egy dalban szólhasson vissza. EZ Mil „Realest” című dalán vendégeskedve több embernek is beszólt, köztük The Game-nek, és persze Melle Mel-nek, akinek csapatát továbbra is legendásnak tartja (tipik Eminem rap kockaság), de Mel-t lerendezte annyival, hogy nem kéne annyit szteroidoznia, mert rámegy az agyára.

Erre érkezett most egy nagyon-nagyon-nagyon old school hangzású diss trekk válaszként, melyben Mel olyanokat rappel, hogy szerinte Em biztos ismét rákapott a nyugtatókra, „Pill Clinton”-nak és „Pill Gates”-nek nevezve őt. Alább lehet csekkolni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés