Kövess minket

Film

A Hulu levette a műsoráról az extra gyorsan összerakott Astroworld tragédiáról szóló dokumentumfilmet

Megosztva

A szerdai napon a Hulu streaming platformon megjelent egy, a Travis Scott nevével fémjelzett Astroworld fesztiválon történt tragédiáról szóló dokumentumfilm, viszont a social media felületeken olyan össztűz zúdult a Hulu-ra, hogy inkább levették.

Az Astroworld: Concert From Hell névre keresztelt dokumentumfilm nem Hulu gyártott műsor, hanem a KTRK csatornához tartozik, amelyet az ABC szolgáltató tulajdonol. Az 50 perces, inkább riportfilmre emlékeztető kiadás megtekinthető itt. A Hulu sajtósa elmondta, hogy a filmet a houstoni ABC13/KTRK-TV készítette és nem a Hulu, a platformról pedig levették. A Hulu-t kommentelők hada támadták be, miután ízléstelennek és morálisan megkérdőjelezhetőnek tekintik, hogy “az emberek épp csak eltemették a szeretteiket, a jogi eljárások még el sem indultak. Az alapos dokumentumfilmeknek idő kell, hogy a 100%-osan bizonyított tényeket mutassa be – nem telt el elég idő, hogy meg lehessen vizsgálni az eseményeket.” – írták a Twitter-en a felháborodottak. A Concert From Hell leírása a következőképpen hangzik a Hulu-n: Travis Scott Astroworld fesztiválja egy életre szóló koncertélményt akart nyújtani, cserébe tragédiába torkollott. Percről-perce mutatjuk be, hogy mi történt a tömegben, a fiatal áldozatokkal és hogy mi fog ezután következni

Számos jogi eljárást elindítottak az Astroworld esettel kapcsolatban: Travis Scottot, Drake-et, a Live Nation-t és a helyszínt biztosítókat egyaránt bíróságra szeretnék vinni.

(Variety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés