Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Soha többé nem akar táncolni az a sztriptízes, aki két emeletnyit zuhant egy előadása alkalmával

Soha többé nem akar táncolni az a sztriptízes, aki két emeletnyit zuhant egy előadása alkalmával

Galó Kristóf- 2020.02.16. 14:42
A művésznő korábban G-Eazy klipekben is megfordult - szó szerint.

Genea Sky egy texasi sztriptíztáncos, aki egy produkciója során a legjobb tudása ellenére is kb. két emeletnyit zuhant, de ez nem akadályozta meg, hogy befejezze a mutatványát. Pedig lehet tanácsosabb lett volna leállni, mivel később kiderült, hogy eltört az állkapcsa, kitört néhány foga és a bokáját is kificamította.

A hely, ahol előadott nem vállalta a felelősséget a balesetért, valamint kompenzáció fizetésétől is elzárkózott - egy GoFundMe projektet szenteltek neki, hogy összegyűljön a pénz a kórházi számlájára. Természetesnek tűnik, hogy egy ilyen súlyos baleset és egy combosabb kórházi számla láttán elhatározta, hogy soha többé nem fog színpadon táncolni. Kolléganői többször felkeresték és támogatásukról biztosították Genea-t, aki inspirációul szolgálhat, hogy javítsák az exotikus táncosok munkakörülményeit.


A táncost egyébként máris egy nagyobb buzz övezi a balesete után: több hely megkereste, hogy menjen oda táncolni, illetve számos videóklipbe is hívták. Ezekkel kapcsolatban semmilyen érdeklődést nem mutatott, bár nem lepne meg, ha feltűnne valamelyik rapper seggrázós, twerkelős klipjében, hiszen G-Eazy No Limit remixében is tiszteletét tette.


(Hotnewhiphop)

Hozzászólások

Érdekes lehet