Kövess minket

Hiphop

Diddy 1 millió dolláros vérdíjat tűzött ki 2Pac-ra és Suge Knight-ra, állítja egy ex-detektív

Megosztva

A Diddy elleni megdöbbentő vádak egyre csak sokasodnak, ahogy a Bad Boy Records alapítója különböző pereket vív, amelyekben szexuális zaklatással, bántalmazással és több mással vádolják.

Nemrégiben például a The New York Times-nak nyilatkozott egy korábbi Los Angeles-i nyomozó, aki részt vett a 2Pac és Biggie halálával kapcsolatos nyomozásban. A volt nyomozó, Greg Kading felidézett egy nyugtalanító állítólagos beismerést Duane „Keefe D” Davis részéről, akit tavaly tartóztatták le a 2Pac 1996-os meggyilkolásában való állítólagos részvétele miatt. Kading azt állítja, hogy Keefe D megvádolta Diddy-t, hogy 1995-ben megrendelte 2Pac, valamint Suge Knight megölését. Keefe D felidézte, hogy Diddy egy Summer Jam-turné alatt egy hotelszobában tartott megbeszélést erről. Állítólag Diddy azt mondta egy Crips bandatagokkal teli szobában, hogy a két férfi „fejét” akarja.

Kading szerint Keefe D azt is bevallotta, hogy állítólag Diddy 1 millió dollárt ajánlott neki a gyilkosságokért. „Ember, gyorsan kinyírjuk őket” – válaszolta állítólag. A következő évben 2Pac-ot lelőtték Las Vegasban egy merénylet során, nem sokkal azután, hogy állítólag Keefe D unokaöccsével, Orlando Andersonnal került fizikai összetűzésbe egy Mike Tyson-meccsen. A rap-ikon néhány nappal később belehalt sérüléseibe a kórházban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés