Kövess minket

Hiphop

Dopeman közös lemezt akar Orbán Viktorral, drill helyett old school hangzást ajánl neki

Megosztva

Orbán Viktor miniszterelnök nemrég a Karmelitában próbálta fel Donald Trumptól kapott piros sapkáját, amit egy kis igazítás után fordítva is felvett. „Valami Amerika” – írták a videóhoz, ami a leírásban még wesszzájd madafakásabb szöveget kapott: „Straight outta Felcsút„.

A kis humorheroldos poszt a kormánnyal szimpatizáló rapperhez, Dopeman-hez is eljutott és egy TikTok videóban ajánlotta fel, hogy ha miniszterelnök ki akarná próbálni magát rapperként, akkor vele kell együtt dolgoznia, mert „Majka is általa futott be”, és „Ganxsta Zolee legnagyobb slágerét is ő írta”.

„Most láttam apu Instagram oldalán egy Straight outta Felcsút címmel közzétett posztot, amiben drága Viktor bátyánk a Trumptól kapott baseball sapkát fordítva tette a fejére.
Hát ez már letegadhatatlan Dopeman hantás, mert rajtam kívül más N.W.A rajongó spanja nincsen. Úgy hallom, hogy rappelni is szeretne, ezúton felajánlom, hogy szívesen elkészítem az első lemezét, vagy dalát”
– mondja Dopeman a videóban, majd hozzáteszi, hogy szerinte Orbánnak nem trap vagy drill irányba kéne próbálkoznia, hanem igazi OG hiphopban kell kipróbálnia magát. „Csináljuk meg, és Viktor Apánk lerappeli Brüsszelt” – írta a leírásba, ahova egy gengszter rap hashtaget is beillesztett.

@dopemantv_official

ELNÖKÖM! Itt az idő, most vagy soha…🎱🔥💣💥😎 Ha a 2 OG összefog, kő kövön nem marad…💪👊🥊 Csináljuk meg, és Viktor Apánk lerappeli Brüsszelt…💣💣💣 #foryou #fy #fyp #foryoupage #viral #viralvideo #viralvideos #neked #nekedbelegyen #orbánviktor #magyarrap #dopeman #d1g #majka #feketevonat #tko #ganxstazolee #producer #dopebeat #gengszterrap

♬ Straight Outta Compton – N.W.A.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük