Kövess minket

Hiphop

Drake nőverőnek nevezi Kendricket egy új dissben, Kendrick fél óra múlva felfedte, hogy Drake-nek van egy eltitkolt lánya

Megosztva

Őrületesen gyorsan haladnak az események a Drake vs. Kendrick Lamar viszályban. Pénteken Kendrick Lamar ledobott egy „6:16 in LA” című diss-t Drake-nek címezve, melyben arról beszélt, hogy Drizzy mindent megtesz, hogy fogást találjon rajta, de sebaj, még a saját OVO kiadójának emberei is gyűlölik és kibeszélik őt a háta mögött. Még aznap érkezett Drake-től a „Family Matters„, melyben nem csak Kendricknek, de Rick Ross-nak, The Weeknd-nek, és A$AP Rocky-nak is beszól. Utóbbiak nem kapnak túl nagy pofonokat, Rocky felé például csak olyan sorokat dob, hogy a rapper alig jelentet meg zenét, csak a divattal foglalkozik mostanában. A fő hangsúlyt és a nyomást tehát Kendrickre helyezi, mely vizuálisan is megjelenik a klipben, ahol egy a „good kid, m.A.A.d city” lemez borítójáról ismert autót is bezúznak. Drake állítja, Kendrick túlment egy határon azzal, hogy felhozta a fiát, ezért aztán neki is mocskos taktikákra kell váltania. A diss legkeményebb kijelentése, hogy Kendrick csalja és veri a feleségét, Whitney Alfordot.

Drake-nek még ideje sem volt élvezni kicsit a dissjére jött pozitív kritikákat, Kendrick szó szerint fél órán belül (!!!) válaszolt a „meet the grahams” című zenével, mely azonnal elterelte Drake dissjéről a figyelmet. Az atombombával felérő trekkben Kendrick megszólítja Drake családjának több tagját, az anyját, az apját, a fiát, a gyereke anyját, csaló, hazug, perverznek beállítva a rappert. Kendrick minden hírességet arra kér, hogy tartsák távol Drake-től a gyerekeiket, mivel szerinte egy szexuális predátor, egy ponton konkrétan Harvey Weinsteinhez hasonlítja ellenfelét. A diss-szel talán még a beefeket felhígultnak érző The Game is elégedett lehet, hisz Kendrick azt is bátran kijelenti, hogy Drake-nek szerinte meg kéne halnia, akkor lennének csak a világ lányai biztonságban. A KO az utolsó előtti verzében érkezik, ahol Kendrick azt állítja, hogy Drake-nek van egy eltitkolt, 11 éves lánya, akit nem vállal fel a világ előtt.

J. Cole most biztos nagyon örül, hogy kimaradt ebből az egészből.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés