Kövess minket

Hiphop

Drake szerint Kendricknek egyszerűen nincs válasza a dissjére, amit most már hivatalosan is ledobott

Megosztva

Drake hivatalosan is ledobta a „Push Ups” című diss trekkjét, ami válasz Metro Boomin, Future, és Kendrick Lamar közös dalára, a „Like That„-re.

A diss már előző héten kikerült a netre idő előtt, így még a hivatalos megjelenése előtt szét lettek elemezve a dalszövegek a fanok által, így kiderült, hogy Drizzy nem csak Boominnak, Future-nek, és Kendrick Lamarnak szól be, de Rick Ross és The Weeknd is kapnak savat. A legtöbb sort persze Kendrick Lamarnak szánja Drake, akit több fronton támad, a magasságától kezdve, a zenéi szinvonalán át. A kislemez borítója egy 40-es cipőméretet jelző matrica, mely szintén utalás Kendrick „kis” méretére.

Kendrick egyelőre nem válaszolt a diss-re, de Drake nagyon várja, hogy legyen reakció, vélhetően ezért is dobta le hivatalosan a dalt, no meg persze a streamingből befolyó pénz sem mellékes. Drake folyamatosan noszogatja Kendricket, hogy lőjön vissza, nemrég egy Instagram kommentben írta azt, hogy szerinte Lamarnak és a többieknek egyszerűen nincs megfelelő válaszuk a „Push Ups„-ra, azért vannak ennyire csöndben. Meglátjuk, hogy ez meddig lesz így.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés