Kövess minket

Aztaa

Drake’s Plan: lediplomázott a God’s Plan videóklipben 50 000 dolláros ösztöndíjjal megjutalmazott lány

Megosztva

Ki ne emlékezne 2018 egyik legnagyobb slágerére, Drake God’s Planjére, amiben pezsgőpapi rengeteg felejthetetlen pillanatot szerzett nekünk: megtudtuk, hogy egyedül az ágyát és az anyját szereti, kifizette egy áruház összes vásárlójának a kosarát, random embereknek osztogatott pénzkötegeket, tűzoltókkal pacsizott, illetve egy lánynak 50 000 dolláros ösztöndíjat ajándékozott. A földhözragadtságát tükröző klipből most az ösztöndíjat kapó Destiny James került ismét a hírekbe ugyanis a pezsgőpapitól kapott összegből megszerezte a mester diplomáját.

A 23 éves Destiny közegészségügyi alapszakot végzett a Miami egyetemen 2019-ben, az akkor induló mester diplomáját viszont a God’s Planben is látható, óriás csekken feltüntetett 50 000 dollárral finanszírozta a kanadai rapper. Amikor a Miami egyetem vezetősége felkérte, hogy szerepeljen egy videóban, amelyben az öregdiákokat szólítják meg adományozás céljából óriási meglepetésként érte, hogy Drake tűnt fel mellette a szóban forgó csekkel.

Destiny így juthatott el az Észak-Karolina Egyetemre, ahol szintén közegészségügyben kezdte meg a mesterszakot, amelyet sikeresen abszolvált, a héten pedig már a diplomáját is megkapja. Erről szóló Insta képe alatt Drake egy “LETS GOOOOOO DES” kommenttel biztatja a frissdiplomás Destiny-t.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés