Kövess minket

Hiphop

Egy hatalmas fekete fallosz jelent meg 6ix9ine Spotify profilján

Megosztva

Feltörték 6ix9ine Spotify profilját és durva 18 karikás képeket helyeztek el rajta. Tekashi maga is nagy troll, de most valaki még nála is nagyobb trollkodást hajtott végre.

A hackertámadás aránylag ártatlanul indult, hisz az első lépés még csak az volt, hogy 69 Spotify profilképét az egyik korábbi barátjából lett ellenségére, Trippie Redd-re változtatták.

Később aztán a borítóképet is megváltoztatták, amin az volt látható, hogy a rapper egy patkánnyá változik, mely egyértelmű utalás arra, hogy anno spicliskedett. Tekashi Spotify biográfiája sem úszta meg a támadást, beleírták, hogy titokban nagy rajongója Trippie Redd-nek és Lil Durknek, két rappernek, akivel elég nyíltan beefelt, valamint az anyját is durva szavakkal illették.

Később aztán tovább durvult a dolog, és mint a lenti képen látható, hatalmas fekete péniszek jelentek meg 6ix9ine profilján, a bioba pedig az került, hogy a rapper fél a fekete nemi szervektől. Magyar idő szerint olyan fél 14 körül állították vissza Tekashi profiljának eredeti állapotát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés