Kövess minket

Hiphop

Folytatódik Drake jótékonysági turnéja, anyját elvesztő és rák-túlélő rajongó is kapott tőle pénzt

Megosztva

Drake továbbra is osztogatja az áldásokat az It’s All A Blur – Big As The What? elnevezésű turnéján.

A New York állambeli Buffalóban tartott koncertje során Drake egy pillanatra lelassította a showt, hogy tisztelegjen egy anya és lánya előtt, akik a múlt havi St. Louis-i koncertje után cserbenhagyásos gázolásban haltak meg. A rapper közvetlenül a buffalói közönséghez szólt: „Soha nem tudhatod, hogy másnak mi lesz a valósága, amikor kisétál ebből az épületből. Szóval ebben a pillanatban, amikor mindannyian együtt vagyunk, mind a 18 ezer ember… azt akarom, hogy forduljatok valakihez, akit nem ismertek, nem valakihez, akivel együtt jöttetek… azt akarom, hogy nézzetek a szemébe, és bizonyítsátok be, hogy hálásak vagytok az életetekért. Azt akarom, hogy szánj öt másodpercet a napodból arra, hogy valaki másnak jó legyen. Csak mutass nekik egy kis szeretetet, mert sosem tudhatod, mi jön ezután. Csak mutassatok egy kis kibaszott szeretetet ma este Buffalóban, New Yorkban!” – mondta, majd egy perc néma csendet kért az elhunytaknak.

Ugyanezen a koncerten Drake kiszúrt egy táblát, amit egy rák-túlélőtől vett észre a közönség soraiban. „Itt van előttem ez a tábla” – mondta, és a rajongó felé mutatott. „Az áll rajta: ‘Épp időben győztem le a 4. stádiumú rákot, hogy láthassam Drake-et. #GodsPlan.’ … Ay, nézd. Minden okkal történik. Szóval ma este szeretnék 25 ezer dollárt adni neked. … Annyira örülök, hogy itt vagy, tényleg.” Drizzy amúgy nem először ajándékoz pénzt korábbi beteg fanjainak.

Később, miközben szombaton a Missouri állambeli Kansas Cityben, a T-Mobile Centerben lépett fel, Drizzy felajánlotta, hogy kifizeti egy rajongója elhunyt édesanyja házának jelzáloghitelét. A torontói rapper megszakította a műsort, hogy interakcióba lépjen a közönséggel, ekkor kapott egy üzenetet az egyik rajongótól, amiben elmagyarázta a helyzetet.

Az anyukád meghalt? Igen, persze. És tartozol… Ó, ez itt a kintlévőség” – mondta, miközben felolvasta a cetlit, amit az első sorokból adtak át neki. „Ez itt egy csomó pénz. De tudod mit, kifizetem neked anyukád házát” – erősítette meg Drake. Mint kiderült az összeg 160 ezer dollár volt.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés