Kövess minket

Zene

„F***zopó Sajó” – üvöltették a közönséggel Hundred Sins legutóbbi koncertjén

Megosztva

Hundred Sins volt a Kolorádó fesztivál csütörtöki napjának utolsó Nagyszínpados fellépője. A zenész Krúbi után állt színpadra, amely előtt a küzdőtér, ha nem is annyira sűrűn, mint a rappernél, de azért simán megtelt. HS egy élő vokálokkal teli nagybetűs SHOW-t adott a szokásos híres és kicsavart feldolgozásokkal és hangmintázással és persze az eredeti produkciókkal. A vörös fényben úszó performansz alatt a hangulat az egyik szélsőségből rángatta a közönséget a másikba. Az egyik ilyen szélsőség volt az is, mikor arra kérték a közönséget, hogy együtt szidják Sajó Dávidot a Telex újságíróját, akivel nemrégiben beefbe keveredett Hundred Sins.

Azt mondom fasszopó, azt mondod Sajó, fasszopó, Sajó, fasszopó, Sajó!” – hangzott a közönség felé a kérés, amit bátran viszonoztak is.

Azt mondom bazdmeg, azt mondod Sajó, bazdmeg, Sajó, bazdmeg, Sajó” – zengett a következő szidalmazás a közönségtől és a színpadról egyaránt, majd a végén egy egyszerű „kurva anyád„-dal zárult az egész.

Aki nem lenne képben: Hundred Sins azután rúgta össze a port Sajó Dáviddal, a Telex újságírójával, hogy Sajó megosztotta a zenész arcát a publikummal, annak ellenére, hogy Hundred Sins direkt maszkban lép fel és ad interjút. Tette mindezt egyébként azért, mert HS pocskondiázta a Telex saját szórakoztatóipari aloldalát, az Aftert, melynek Sajó volt a vezetője. A botrány után Sajót lefokozták.

Hundred Sins Kolós fellépését nem lehet visszanézni, de legutóbbi Turbinás bulija rögzítve lett, alább lehet csekkolni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés